Столичанин се оказа потърпевш от абсурдна кокошкарска кражба, заради която

...
Столичанин се оказа потърпевш от абсурдна кокошкарска кражба, заради която
Коментари Харесай

Обран столичанин към съседите си: Що за хора сте?

Столичанин се оказа пострадал от неуместна кокошкарска кражба, поради която насочи обръщение към съседите си.

Случката се разиграла в " Стрелбище ", където изчезнало автомобилното масло, което мъжът бил оставил до персоналната си кола.

От думите на Оги З. се схваща, че не е нервиран толкоз от кражбата за " 50 лв. ", колкото от манталитета на някои свои съкварталци, избрали да оберат собствен комшия.

Той недоумява за какво апашът не е лишил самата кола, чийто ключ бил оставен на най-видно място.

" Не ми е за 50 лв., умерено, чудя се що за хора сте? Толкова да сте изпаднали за такива дреболии? ", заключава той.

Столичани обаче не позволяват, че някой комшия би се изложил " толкоз на дребно ", като смятат, че някой може да е помислил кутията с масло за отпадък и да я е хвърлил. Други от своя страна винят в похищението някой инцидентен минувач. Трети споделят почудата на мъжа, като описват своите истории с кокошкарски похищения.

" Мисля, че някой съзнателен жител го е помислил за зарязан боклук и го е хвърлил в кофата. А може и да е откраднато ", написа столичанка.

" Дребни душици ", написа Александър М.

" Май доста хора не са чували поговорката " Не е вманиачен тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава "! Направо да се хванеш за главата какъв брой хора тук се възмущават кой какво им отмъкнал от улицата, тъй като са го оставили без контрол " единствено за 4-5 минути "! ", разяснява Илия К.

" На нас ни откраднаха детската кухня на детето. 3-4 бурканчета в найлонов плик, а ти ми приказваш за масло на кола ", споделя Иван Н.

" Всичко, което коства над 50 стотинки, предстои на кражба ", добавя различен.

Вижте и цялата обява, споделена от Оги З.:
" Здравейте, благи крадливи съседи. Днес за моето злощастие, само че за ваше наслаждение открих, че ми взехте маслото за колата! Беше до самата колата, та се чудя за какво не взехте и бангията, ключа беше на видно място. Не ми е за 50 лв., умерено, чудя се що за хора сте? Толкова да сте изпаднали за такива дреболии? "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР