Стивън Сегал Снимка: ТАССАмериканският актьор Стивън Сегал снима документален филм

...
Стивън Сегал Снимка: ТАССАмериканският актьор Стивън Сегал снима документален филм
Коментари Харесай

Стивън Сегал снима филм за събитията в Донбаc, иска да промени мнението за войната

Стивън Сегал Снимка: ТАСС
Американският артист Стивън Сегал снима документален филм за събитията в Донбас. Това заяви във вторник ръководителят на Донецката национална република (ДНР) Денис Пушилин след среща с артиста.

"Стивън Сигал снима документален филм за войната в Донбас. Днес той беседва с военнопленници в Еленовския следствен арест. Някои от бойците там неотдавна бяха убити вследствие на целенасочена ракетна офанзива от украински въоръжени формирования “, написа Пушилин в своя канал в Telegram, оповестява ТАСС.
По думите му „ по време на срещата Стивън означи, че 98% от тези, които приказват за спора в медиите, в никакъв случай не са били тук, тъй че светът не знае истината “. „ Той желае да промени мнението за тази война “, сподели ръководителят на ДНР.

Денис Пушилин

Пушилин означи, че това не е лесна задача и пожела триумф на артиста, като му благодари, че е пристигнал в ДНР „ през този доста нерешителен интервал “.
По-рано пресслужбата на Либерално-демократическата партия (ЛДПР) заяви, че Сегал е посетил Донбас дружно с водача на партията, началник на комисията по интернационалните въпроси на Държавната дума Леонид Слуцки, прибавя ТАСС.
Както заяви телевизионният водещ Владимир Соловьов в своя канал в Telegram, Сегал „ посети руините на центъра за задържане, където бяха държани пандизчии от Мариупол “, в това число бойци от украинския националистически полк „ Азов “. „ Актьорът персонално се срещна с доказателствата, в това число фрагменти от американски ракети, които удостоверяват присъединяване на Киев в избиването на личните му военни “, се споделя в известието на Владимир Соловьов.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР