Стив Кър първоначално заяви, че е малко вероятно Клей Томпсън

...
Стив Кър първоначално заяви, че е малко вероятно Клей Томпсън
Коментари Харесай

Кър все пак остави вратата отворена за Томпсън

Стив Кър в началото съобщи, че е малко евентуално Клей Томпсън да се върне в игра още този сезон, само че малко по-късно се поправи и “остави вратата отворена” за възможното завръщане на звездата. Гардът на Голдън Стейт се възвръща от интервенция на лявото коляно и акцентира, че в предходното си изявление е визирал генерално времето, което лишава рехабилитацията от сходна контузия, а точно сред 9 и 12 месеца.

“В предходните си мнения говорех изцяло за възобновяване от сходна травма, което нормално е от 9 до 12 месеца. Ако приемем, че става дума за 9 месеца, то това ще ни води тъкмо в края на сезона. Не съм обявявал нищо съответно. Той се оправя прелестно във възобновяване си, само че забравих, че с модерните медии, “малко вероятно” може да се трансформира във водещо заглавие и да се трансформира в “аут за годината”. Май виновността е моя, че си отворих устата. Не се въвеждам в проблеми за първи път по сходен метод. Но приказваме за кръстни връзки, отново ще кажа, а в случай че си извършите изследването - интервенцията му бе на 2 юли, вземете калкулатор и изчислете сами”, разяснява в този момент треньорът на Уориърс.

“Всичко е отлично и Клей се оправя добре, към този момент стреля, само че да не забравяме за каква травма приказваме въпреки всичко и да не забравяме, че би трябвало на първо място да бъдем реалисти”, сподели още той.

Уориърс откриват сезон 2019/2020 с домакинство на Лос Анджелис Клипърс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР