Стилян Гроздев спечели 3 златни медала на първия мемориален турнир

...
Стилян Гроздев спечели 3 златни медала на първия мемориален турнир
Коментари Харесай

Стилян Гроздев с 3 златни медала от мемориала в памет на Наим Сюлейманоглу

Стилян Гроздев завоюва 3 златни медала на първия мемориален шампионат в памет на именития троент олимпийски първенец Наим Сюлейманоглу, който се организира в Газиантеп (Турция).

В кат. 67 кг той сграбчи купата с три първи места – в дуела и в обособените придвижвания. Представителят на русенската школа с персонални треньори Кръстина и Радослав Атанасови завоюва изхвърлянето със 133 кг, по-късно отнесе конкуренцията и в изтласкването със 163 кг, с цел да победи в общото класиране с 296 кг.

В първия спортен ден българските щангисти завоюваха още два бронзови медала. Те станаха владеене на Даниела Пандова в кат. 49 кг. и на Мая Иванова в кат. 55 кг. Пандова завоюва бронзовите оценки в обособените придвижвания с 67 кг изхвърляне и с 91 кг изтласкване. Иванова реализира 75 кг в изхвърлянето и 99 кг в изтласкването.

„ Турнирът е доста мощен, като малко международно състезание. В Газиантеп дойдоха щангисти от 28 страни, защото конкуренцията е олимпийска подготовка, “ съобщи старши треньорът на националните тимове Иван Иванов, олимпийски първенец от Барселона 1992.

 

tvn.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР