Стилияна Николова започна финалите на Световната купа по художествена гимнастика

...
Стилияна Николова започна финалите на Световната купа по художествена гимнастика
Коментари Харесай

ЗЛАТНА! Стилияна Николова е вече с три титли в София

Стилияна Николова стартира финалите на Световната купа по художествена гимнастика в София с два златни медала. В първия край на обръч победителката в многобоя извърши съчетанието си по песента " Мама " без груби неточности, с положителни пируети, опасности и търкаляния, за което получи оценка от 33,800.

Сребърния орден на обръч завоюва израелката Ади Катц с оценка от 33,600, а трета се подреди международната шампионка София Рафаели с 32,600, откакто изпусна обръча си отвън килима по време на компликация с тяло. 

Ева Брезалиева остана на седмо място във финала на обръч. 18-годишната прелест позволи секунда разконцентрация, което докара до изпускане на уреда отвън килима, което се санкционира доста и по този начин тя бе оценена с 28,750 точки.

В идващия край - този на топка Николова още веднъж изигра по шампионски композицията си и сграбчи трето злато от Купата в София. След доста мощна игра по музика на " Арабски нощи " тя получи 35,000 точки с извънредно висока стойност на компликация - 18,100. Сребърното отличие и в този край завоюва възпитаничката на Жулиета Канталупи - София Рафаели с 33,150, а трета се подреди Такмина Икромова от Узбекистан.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР