Стилиян Петров отново е фаворит за нов президент на БФС.

...
Стилиян Петров отново е фаворит за нов президент на БФС.
Коментари Харесай

Стилиян Петров е фаворит за президент на БФС

Стилиян Петров още веднъж е любимец за нов президент на БФС. Легендарният капитан на националния тим получи покана да оглави родната футболна централа към месец откакто шефското място бе овакантено от Борислав Михайлов. Стенли тогава отхвърли предлагането. Сега обаче той е трансформирал мнението си на 180 градуса и към този момент е податлив да седне на шефското място. Петров е провел диалози на най-високо равнище, с цел да се разиска кандидатурата му. Според осведомени към днешна дата шансът Стенли да е главен кандидат за президент на родната централа е близо 90 %, написа " Меридиан Мач ".

Припомняме, че двама от вицепрезидентите на БФС - Атанас Фрнаджиев и Михаил Касабов, който сега извършва краткотрайно шефската служба, отхвърлиха да наследят Боби Михайлов. Третият - Йордан Лечков се компроментира с опитите да оглави служебно централата и е навън от организацията. Възможно е въпреки всичко Лечков да се кандидатира на конгреса, който е плануван за 7 юни тази година, само че възможностите му за победа гравитират към нулата.

Като други възможни претенденти за нов президент на БФС се спрягат имената и на Димитър Бербатов и Емил Костадинов. На този стадий обаче и двамата не дават безапелационен отговор дали ще се кандидатират.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР