Стил, класа, маниери, облекло... какво отличава една истинска дама от

...
Стил, класа, маниери, облекло... какво отличава една истинска дама от
Коментари Харесай

Основните и най-важни правила на една истинска дама

Стил, класа, обноски, облекло... какво отличава една същинска дама от всички останали дами?

На първо място, същинската дама в никакъв случай не се отнася с неуважение към себе си. Помислете за Лейди Даяна, Грейс Кели, Одри Хепбърн. Малко евентуално е някой да се съмнява, че са същински дами. И в случай че желаете да наподобявате най-малко малко на тях, коства си да прочетете нашите препоръки.

Истинска дама е композиция от външни и вътрешни качества. Стройна хубавица с безупречна прическа и къса пола – не това прави една жена стилна и харесвана. Ето за какво, с цел да станете същинска дама, си коства да работите освен върху външния си тип, само че и да не забравяте за маниерите си, метода, по който говорите и се държите. Това са разпоредбите на една същинска дама:

Не изглеждайте предизвикателно!

Истинската дама няма потребност да притегля прекалено внимание към цвета на косата си, солидните бижута на врата си или тесните си облекла. Що се отнася до прическата, естествеността и точността е ваш избор. Не пропускайте визити при фризьора и се съветвайте с експерти. Масивните и прекомерно лъскави бижута ще ви накарат да изглеждате като не толкоз сериозна и нямат нищо общо с изисканата хубост. Изберете типичен решения: дребни обеци с диаманти или чисти перлени обеци ще ви оказват помощ да изглеждате първокласно при всевъзможни условия. Черен сутиен, носен под лека блуза от шифон, долни дрехи, стърчащо отдолу под колана на панталона, или избухлив принт на роклята също няма да прибавят грациозност. В никакъв случай! Една елегантна дребна черна рокля, низ от перли и красиви обувки с дребен ток са класика в жанра.



Не подценявайте себе си

Гладки бели зъби, сияйна кожа, тонизирано тяло, чист маникюр, лъскава коса - всичко това са доказателства, че следите здравето си. И това е неразделна част от облика на една уважаваща себе си дама. Някой може да спори, че се нуждаете от цяло положение, с цел да поддържате външния тип и здравето си, само че това не е по този начин. Миенето на зъбите два пъти дневно и здравословния хранителен режим са елементарен, само че доста потребен табиет. Е, маникюрът можете да си извършите и сами, най-важното - постоянно.

Не носете неуместно облекло

Изхвърлете всички неща, които към този момент не наподобяват добре или не ви стоят добре: остарели дънки, избледняло долни дрехи, пуловер, който е бил съвременен преди пет години... Неподходящото облекло е малко евентуално да ви направи кралицата на вечерта. Ето за какво, когато купувате рокля, обърнете внимание на кройката: дано тя не е единствено съвременна, само че и да ви стои съвършено. И никакви извинения от рода на „ е, ще имам тласък за намаляване “. Отслабнете и тогава купете нова!

Не си налагайте мнението и не бъдете груби

Разбира се, същинска дама постоянно има лично мнение, в което има вяра на 100 %. И никой не може да разклати тази убеденост. Но колкото и да сте сигурни в нещата, които мислите, не ги налагайте на другите, вслушвайте се в мнението им: това ще разшири вашия небосвод. И не викайте! Силният недодялан глас неотложно ще ви трансформира от изискана жена в пазарен търговец. Затова следете речта си. Неуважителното държание и грубостта не са присъщи за същинска дама. Бъдете смирени, само че поддържайте достолепието си!
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР