Стигнахме до консенсус. България да преследва адекватни отбранителни способности. Приветствам

...
Стигнахме до консенсус. България да преследва адекватни отбранителни способности. Приветствам
Коментари Харесай

Румен Радев: България да преследва адекватни отбранителни способности


Стигнахме до консенсус. България да преследва съответни отбранителни качества. Приветствам държавното управление, че одобри народен проект за повишение на разноските за защита. Това съобщи президентът Румен Радев след съвещанието на КСНС, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Радев сподели, че по време на съвещанието на КСНС е бил регистриран забележителния прогрес за реализация на световната тактика на Европейски Съюз в областта на защитата, доказателство за което е основаване на непрекъснатото съдействие на Европейския фонд за защита. Обединихме се към позицията, че председателството на Съвета на Европейски Съюз в подтекста на общата политика за сигурност и защита на Европейски Съюз е огромна отговорност, само че дава обилни благоприятни условия на България в няколко значими посоки.

Първо, ефикасното управление на процесите на създаване на общата европейска защита в лицето на България като ръководител на Европейски Съюз. На второ място, нашата позиция за пълноценна интеграция на българските въоръжени сили, на нашата индустрия, просвета в европейските процеси по консолидиране на отбранителната промишленост. Трето, опция за повишение на сигурността и европейската вероятност на Западните Балкани. Стигнахме, до позицията, че България би трябвало да излезе с ясни оферти, гарантиращи запазването на динамичността в постигането на задачите в световната тактика на Европейски Съюз в областта на защитата, съобщи още Радев. Очаквайте детайлности. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР