Стигна се до изключването ни от , защото си позволихме

...
Стигна се до изключването ни от , защото си позволихме
Коментари Харесай

Витанов за Нинова: Не може първо поколение ликвидатор да изключи трето поколение социалист

Стигна се до изключването ни от, тъй като си позволихме обществено да подлагаме на критика курса, по който сме тръгнали. Един конгрес на който се предполагаше, че трябваше да разясняваме бъдещето и това какви ограничения да предприемем, с цел да спремем срутва в партията, изключиха ни за това, че сме си разрешили да спорен пълномощията на ръководителят на. Политическа принуда от най-демократичен вид. Добре беше проведено, съществени хора го направиха - може да са слаби като политици, само че са мощни в апаратните игри. Оставете ме мен, аз имам естрада, получил съм всичко от тази партия. Но да махнеш 15 млади души, които имат историческа памет и са обвързани генерационно с тази партия,това приказва, че просто обезличаваш бъдещето на партията. Но там има хора, родени в Царство България, и са си твърдо с управлението. Чакаме да забележим на тези избори каква визия ще ни дават и какви ще са резултатите и да продълим напред. В последна сметка какво нас ни чака - вършим незаконно придвижване, опозиция. Правим задгранично бюро на, ще установиме едно в Страсбург, едно в Бюрксел, събираме въоръжение, събираме финансови средства и се връщаме още по- мощни. Това съобщи Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее, който бе изключен по време на 50-я конгрес от столетницата, в особено изявление за

Попитан по какъв начин ще накарат левия човек да излезе и да гласоподава, той съобщи, че това разединение в групата накара даже gрупата в Европейския парламент търдо да ги поддържа. " Така че чакам и те да подкрепят задграничното бюро и с финанси, сътрудниците са добре пристигнали да подаряват, другояче не чакам положителни резултати. Тези хора се отхвърлят от младежи с бъдеще и качества и ги назовават клиентелисти. Това е демотивиращо не просто за тях, само че и за левия гласоподавател. Ако имам опция да се обърна към всички леви избирати и социалисти желая да им кажа да не се отчайват. Просто да проявят малко търпение  и е допустимо да се трансформира още веднъж в демократична, още веднъж в проевропейска и в партия, която е способна да отстоява идейте и очакванията и на младежите ", безапелационен е Петър Витанов  Петър Витанов Петър Витанов е роден на 18 април 1982 година в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее.

Той е безапелационен, че ще пристигна и тяхното време. Що се отнася до имената от в листата " Магнитски " Витанов съобщи, че " по клюки едни биват изключвани от партията, а други даже и с данни от сякаш най-големите ни сътрудници - не е добър сигнал за гласоподавателите. Но в действителност съществено - превърнахме се в антиевропейска партия, в която всяко друго мнение се глоби - на ешефода щяха да ни пратят, нещата са по-скоро патрон в челото или бесене, тъй че би трябвало да се върне демократичното и европейското в партията ", счита още Витанов.

Не може посланието на този конгрес е да се поддържа подписквата на " Възраждане ", ще се хвърля оттука, това е скандално, не можем да сме патеричка на националисти и фашисти, безапелационен е той и добави, че в случай че влезе в ръководството - то това значи да сме по-дебела патеричка.

" загуби с водач сега към 700 000 гласа, в този момент ще забележим на тези избори какъв брой ще добави. Изключването беше бутафорно.  Не може ликвидатор първо потомство да изключи трето потомство социалист, имаме предложение от 10 партиийни организации. Аз съм като Георги Димитров, веднага стартирам да членовам в ЕСД, до момента в който ме върнат ", сподели Витанов.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР