Стефано Пиоли коментира нулевото равенство на водения от него Милан

...
Стефано Пиоли коментира нулевото равенство на водения от него Милан
Коментари Харесай

Пиоли: Резултатът е отрицателен, но не и представянето ни

Стефано Пиоли разяснява нулевото тъждество на водения от него Милан против Емполи в мача сред двата тима от 29-ия кръг на италианската Серия “А ”.

„ Това сигурно не е резултатът, който искахме и съжаляваме повече за първото полувреме, когато можехме да натиснем повече. През второто направихме всичко належащо, с цел да спечелим, само че топката просто не искаше да влезе. Резултатът е негативен, само че не и представянето ни. Мина доста време, откогато играехме с активност, фокус и сила. Разочарован съм, ние сме Милан и би трябвало да бием Емполи вкъщи “, сподели Пиоли пред Sky Sport Italia.

Старши треньорът на Милан разяснява и ролята на някои от основните футболисти в срещата.

„ Ясно е, че чакаме голове от нападателите и създадохме положения, само че трябваше да се представим по-добре в наказателното поле освен с атакуващите играчи, само че и с крайните бранители и халфовете, които се включваха в нападението. Ако Ребич или Ориги бяха вкарали ситуациите си, оценката на представянето им щеше да е друга. Когато един тим господства и не означи гол, това е проблем ”, добави експертът.
 Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал
Равенството попречи на Милан да съкрати дистанцията до втория в Серия “А ” - Лацио, на една точка преди мача на “орлите ” с Ювентус. Към момента Милан се намира на третото място с 52 точки.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР