Стефан Янев по БНТ:…От самото начало, от приемането на предложението

...
Стефан Янев по БНТ:…От самото начало, от приемането на предложението
Коментари Харесай

КАК СЕ НАРИЧА ЧОВЕК, КОЙТО ПРИЕМА ДА СЛУГУВА НА НЯКОГО, ВЪПРЕКИ „РАЗЛИЧИЯТА В ЦЯЛАТА НИ ЦЕННОСТНА СИСТЕМА“? ИЗМЕКЯР? ИЛИ ПОДЛОГА?

Стефан Янев по Българска национална телевизия:

…От самото начало, от приемането на предлагането аз да вземам участие в това държавно управление, ние усещахме разлики. /б.р. – с Кирил Петков/. Най-общо казано – друга ценностна система. Усещането, че това, което аз постоянно съм се опитвал да върша – да пречупя дейностите си през призмата на публичния интерес, не го срещах в „отбора“, както го назовава министър председателят Петков. Това не беше отбор…. Беше ясно, че фокусите по какъв начин се развива света и страната ни, цялата ни ценностна система – са различни…

… Аз си резервирах достолепието и правилата в които вярвам…

…. Като министър председател видяхте ли тези разлики?

…Видял съм ги и съм очаквал сходно развитие…



…Лишаването от поста ми донесе едно удоволетворение и успокоение…

… Наближава ли партията на Стефан Янев?

Да, срещам се с най-различни хора, търсим съидейници по повод за основаването на партия, тъй като това е логиката за демократичния модел на ръководството, с цел да работим в полза на българския народ.

Кое е главното? Това е рецесията в политическото посланичество. Либерализма е в рецесия. Разликата в ляво и в дясно е мъчно обяснима за хората. Хората могат да бъдат сигурни, че техния глас ще се чува с партията, която вършим.

… Свободата, сигурността, справедливостта и благоденствието – са главните постулати на бъдещия политически проект…

… С Мая Манолова няма да си партнираме…

… Не вършим структури из страната… “



Как се назовава човек, който изначално е имал разлики в ценностната система и във всичко с министър председател, който му предлага да стане министър в държавно управление, което оглавява, и все пак се съгласява да стане министър?

Как се назовава човек, който е „ очаквал сходно развиване “ на връзките им още преди въобще да е станал министър в държавно управление на човек с който има тотални разлики?

Как се назовава човек, който е бил министър председател и макар разликите „ във фокусите по какъв начин да се развива страната “ се е съгласил да вземе за министър този, който пък след това му стана министър председател, а той му стана министър?

Как въобще се назовава човек, който авансово знае, че има тотални разлики с едно лице, само че първо го взима в държавно управление, което оглавява, а след това му става министър, в държавно управление, което лицето ръководи?

Как се назовава?

Измекяр?

Нагаждач, плюл на личните си  правила, поради „ кариерното му израстване “ обезпечено от Румен Радев & Херо Мустафа?

Конформист?

Как се назовава, а?

И по какъв начин може да се има вяра на човек, който не изповядва едни и същи полезности с тези на които приема да слугува и все пак го прави?

Как се назовава човек, „ изработил “ „ стратегически “ мотив да напусне потъващия транспортен съд единствено и единствено с цел да влезе в нова сложена му роля на „ нов “ продуктово позициониран план от същите тези, които до момента го употребиха?

Измекяр? Подлога?

Изберете сами.

Afera.bg

Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР