Стефан Мавродиев не може да се освести от болки Големият актьор

...
Стефан Мавродиев не може да се освести от болки
Големият актьор
Коментари Харесай

Стефан Мавродиев притесни!Бори се за здравето си

Стефан Мавродиев не може да се освести от болки

Големият артист претърпя интервенция за дискова херния, само че не се усеща добре. Той колкото да се добрал до урните, с цел да даде своя глас за кмет на София.

Ветеранът от Младежкия спектакъл до неотдавна гледаше постановките в компанията на свои сътрудници от гилдията.За последно взе присъединяване в режисура на Театър 199, където демонстрираше отлична форма.

Мавро, както го назовават всички, до над 75 години тренираше във фитнеса, наоколо до дома си. Комшиите даже се удивявали на тежестите, които той вдигал в залата.

„ Тренирах, само че и се забавлявах най-много. Шегувах се, че мен възрастта не ме лови. Но в този момент разбрах, че най-ценното е здравето. Да си здрав, всичко друго е постижимо “, споделя именития артист. Сега той се бори точно за здравето, изключително след тежката интервенция.

Доскоро го тормозела една мисъл, че скоро няма да посещава „ райската си виличка “ край Златни пясъци, останала му в завещание от баща му.Там плувал с километри в морето  и посрещал старите си другари. Сега мъчно напуща софийския си дом.Мавродиев не обича да разкрива персоналното си пространство.Но въпреки всичко е признал, че от няколко години живее самичък, без брачна половинка, гадже или родственици. Съпругата, дружно със сина и снахата, както  и обичания му внук Стефчо, живеят в Париж.

Източник: България през днешния ден

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР