Стефан Командарев започна репетиции с камера на предстоящата си лента

...
Стефан Командарев започна репетиции с камера на предстоящата си лента
Коментари Харесай

Командарев снима пробно Патрулки в крайните квартали

Стефан Командарев стартира подготовки с камера на идната си лента „ Патрулки “. Филмът е вторият от трилогията, която режисьорът започва с „ Посоки “ и обра премиите по фестивалите.

Пред камерата още веднъж застава Васил Василев – Зуека. „ Ще има три полицейски екипа и аз ще съм в един от тях “, разкри пред „ Монитор “ артистът от Кукления спектакъл Стоян Дойчев. Заедно с „ господаря на ефира “ бяха измежду първите създали генерална подготовка в полето сред столичните крайни квартали „ Обеля “ и „ Надежда “.

Вече са отиграни три подиуми, а довечера следва да бъде изрепетирана още една. Това е единствено подготовка преди да стартира същинската работа по „ Патрулки “ след месец. Филмът ще бъде изискан в същата стилистика като предшественика си - дълъг кадър, при които няма право на неточност. Това е доста забавна задача за актьорите, и доста мъчно за снимане от екипа.

Новият план на Командарев разполага с два пъти по-малък бюджет от „ Посоки “ – едвам 150 000 лева, само че създателят на „ Светът е огромен и избавление дебне отвред “ влага всички доходи от първата лента от трилогията, с цел да сътвори втората. „ Патрулки “ е част от селекцията и на два влиятелни европейски форума за копродукции. Третият и финален филм от поредицата пък се чака да бъде фокусиран върху колите за спешна помощ и техният „ живот “ из столичните улици.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР