Стефан Илчев, който преди няколко месеца обяви, че напуска обиден

...
Стефан Илчев, който преди няколко месеца обяви, че напуска обиден
Коментари Харесай

Стефан Илчев напусна България обиден, но и в Италия не му провървя много

Стефан Илчев, който преди няколко месеца разгласи, че напуща афектиран България, тъй като не оценявали гения му и ще търси щастието си в чужбина, не е прокопсал изключително, писа " Уикенд ".

Певецът отпътува за Италия с огромната кошница и разгласи, че ще прави интернационална кариера. Плановете му да раздруса Апенините обаче на този стадий не се реализират.

Той фактически се изявявал един път седмично в бара на 5-звезден хотел в Милано, където пеел остарели италиански шлагери, навлечен в бял смокинг. Бившият подражател на Лили Иванова обаче допълвал бюджета си, като денем се трудел като момче за всичко в хотела. В уговорките му влизало и да бъде помощник на ВИП гостите, нещо като " особено пиколо " – да доставя покупките им от бутиците по стаите и да ги доставя с това-онова.

Илчев възнамерявал да запише и песни в едно от огромните музикални студия, само че на този стадий нямал тази опция. Той събирал пари, с цел да ангажира студиото за няколко часа, където да осъществя 3 авторски композиции. В гилдията обаче са скептични към бъдещата му звездна кариера в Италия, най-малкото тъй като говорел езика много дървено.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР