Steam Spy е популярна дестинация за статистиките около РС игрите,

...
Steam Spy е популярна дестинация за статистиките около РС игрите,
Коментари Харесай

Известният сайт за гейм статистика Steam Spy затваря

Steam Spy е известна дестинация за статистиките към районен съд игрите, продавани и играни в Steam . За страдание на почитателите обаче, уеб сайтът стопира работа. Причината – новия ъпдейт на настройките за персонални данни на Steam, който внася промени в това по какъв начин се виждат профилите на играчите.

С него геймърите могат да скрият игрите, които са закупили или поискали, както и обвързваните с тях „ачийвмънтс“. При предпочитание, може да скриете и какъв брой време сте играли дадена игра.

На пръв взор, това е отговорът на Valve около абсурда с персоналните данни на Фейсбук консуматори, употребявани непозволено от политическия съветник Cambridge Analytica . Но решението има и непредвиден непряк резултат: затварянето на най-голямата статистическа платформа за Steam.

Steam Spy е план на Сергей Галюнкин от Epic Games , а работата на уеб страницата помагаше много на публицисти, разработчици и почитатели.

„Steam Spy просто няма да може да действа повече“, споделя руснакът.

Той не е получил никакво авансово уведомление и е схванал за смяната от консуматор в Twitter .

„Valve в никакъв случай не са отговаряли на моите имейли. Писали са ми всичко на всичко веднъж. Това не е краят на света, тъй като работя за Epic, само че уеб сайтът беше потребен на доста хора“.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР