Стайните растения са не само красива декорация на интериора, но

...
Стайните растения са не само красива декорация на интериора, но
Коментари Харесай

Ето защо трябва да имаме фикус вкъщи!

Стайните растения са освен красива украса на интериора, само че и носят със себе си позитивна сила и извършват избрани функционалности. Важно е да изберете верните растения и също по този начин да ги разпределите добре. Те могат сполучливо да обезвреждат негативните електромагнитни резултати на телевизия, офис съоръжение, компютри и други За задачата са отлични както широколистни (аглаонема, монстера, шефлер и др.), по този начин и цъфтящи растения (орхидея, теменужка, циклама и други).

Като цяло растенията с кръгли меки листа са най-подходящи за местата, където се задържаме най-вече, без значение дали е жилище или работно место. Бодливите и заострени растения, като кактуси, джуки, палми и други, се държат по-добре в региони като общ вход, балкон или кулоар. Тук нашите бодливи растения извършват на първо място защитна функционалност.
Накарайте фикус бенджамина да цъфти повече от всеки път!
Едно от най-гледаните и купуваните растения напоследък са тези, които са огромни, зелени и с впечатляващи листа, които не просто и...
Прочети повече
Отлични растения за вашия дом са: фикус, хибискус, шефлер, орхидея, стайно растение, теменужка, лютиче, бамбук, овощни дървета (лимон) и други Тези растения съвършено оживяват интериора. Но се уверете, че броят на растенията е съпоставим с размерите на вашия дом. Къщата несъмнено не би трябвало да наподобява на джунгла! Това важи изключително за самотните дами.

Пълзящи и увивни растения могат да се употребяват на всички места, където би трябвало да се скрият остри ръбове, ъгли и греди. Успешно извършват тази функционалност да вземем за пример филодендрон, руж, ивичест бръшлян и други Когато употребявате пълзящи и увивни растения на закрито, е значимо да запомните, че тези растения съставляват застояла ин женска сила и остатъкът от нея не е добър!

Изток и югоизток могат да създадат чудеса

Във фън шуй, има особено място за слагане на растенията - източния, югоизточния и южния бранш на къщата, жилището или офиса. Това са идеални места за силата на избрани растения.
Ако отглеждате фикус вкъщи, ще се случи ТОВА
Едва ли има човек, който в никакъв случай през живота си да не е виждал фикус. Сигурни сме, че всеки може да разпознае това цвете. Саксийният люб...
Прочети повече
В обичайния фън шуй фикусът се смята за родословие носещо шанс и благосъстояние. Правилното му позициониране е в югоизточната част на жилището. В този случай това ще помогне на притежателите да мислят рационално, да вземат верните решения и да не помнят за експанзията. Фикусът отстранява множеството замърсители от пространството.

Най-ефективен е в наличието на формалдехид. Той вирее и в едва осветени зони, като коридори и стълбищни пространства. Перфектно отстранява токсините във всяко вътрешно пространство. Фикусът от дълго време е прочут с това, че притегля триумф, благосъстояние и пари. Поставяйки го в кухнята, можете да създадете удобни условия за приток на средства и да отбраните личния си дом от апетит и липса на пари.

Красула също е сходен тип обичайно парично дърво, в случай че го поставите на югоизток (зона на богатството), ще насърчи финансовото и материално благополучие. Поставеният на изток бамбук пък ще насърчи положителните фамилни връзки сред поколенията както и здравето. Растенията с червени цветя идеално поддържат детайла на огъня (успех и слава) в южната част на къщата или офиса.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР