Става все по-интересно в нашата родна действителност! Вероятно Корнелия не

...
Става все по-интересно в нашата родна действителност! Вероятно Корнелия не
Коментари Харесай

АЛО, КОРНЕЛИЯ, ПИЕШ ЛИ СИ РЕДОВНО ХАПЧЕТАТА ИЛИ И ТИ МИНА НА „КРИСТАЛИ“? И СИ СМЕНИ „СЕЛСКИЯ“ ПЛАСТИЧЕН ЛЕКАР!

Става все по-интересно в нашата родна реалност! Вероятно Корнелия не схваща, че в една икономическа система индикаторите са взаимосвързани и евентуално затова ни разгласи за стопански тигър на Европейски Съюз.

Представяте ли си, каква вест за наивници създаде Корнелия? Най-бедната и едвам свързваща двата края стопанска система се е трансформирала в стопански тигър! Причината за тази сензация била, тъй като държавното управление е „спряло рекета над бизнеса, както и финансовите течове в държавата“. Влияние е оказало поддръжката за бизнеса, както и това, че самият бизнес се е реорганизирал сполучливо.

Ало, Корнелия, пиеш ли си постоянно хапчетата и знаеш ли що е това знамение промишленост? Или получи разпореждане от господаря дЕдо Бай Дън и стартира да каканижеш нелепост след нелепост. И като сме подобен стопански тигър, за какво в бюджета предвидихте 10 милиарда лв. нови заеми? Как по този начин Корнелия, станахме стопански тигър, а броя на заетите в промишлеността понижава?

Всъщност, Корнелия доста добре знае, че в случай че загуби властта, губи всичко! Същото важи и за Ицето, който когато го попитали продава ли нещо, той неотложно дал отговор – Да, България? И двамата са подготвени на всичко за властта, а дЕдо Бай Дън такива послушници обича най-вече! А, другояче хората не престават да търсят евтините дърва, които обещаваше Корнелия, а от русенско оповестяват, че дървата са „поевтинели“ от 100 на 200 лв.!

Димитър Байрактаров

Бележка на АФЕРА: Корнело, смени си селския „пластичен“ доктор! Така, крушовската, ботокс не се поставя! Веждите ти аха-аха са се качили на скалпа ти! Но пък въпреки това някак ускоряват селския ти генезис.

И икономическия растеж не се дължал на експорт на оръжие?! Ах, по какъв начин лъжеш, по какъв начин безочливо лъжеш, че чак си в еуфория, май и ти си на „кристали“, а?!
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР