Става въпрос за планирана и координирана атака срещу две водещи

...
Става въпрос за планирана и координирана атака срещу две водещи
Коментари Харесай

Владимир Чуков: Това е координирана атака срещу Франция и Австия

Става въпрос за планувана и координирана офанзива против две водещи европейски страни – Австрия и. Това каза  пред Нова телевизия арабистът проф. във връзка терористичният акт в австрийската столица.
Нападението във наподобява на атентата в Париж от ноември 2015 година. Това е офанзива против австрийската страна. Атакувани са голям брой цели в центъра на страната. Докато скорошната офанзива във Франция беше против религиозни знаци, тук офанзивата е против разнообразни обекти в австрийската столица, съобщи проф. Чуков.
 Българският консул във Виена: Един от терористите е погубен, различен - арестуван, търсят се още Българският консул във Виена: Един от терористите е погубен, различен - арестуван, търсят се още
Три са жертвите, а 15 ранените при терористичния акт към Синагогата във Виена. 7 са тежко ранените, измежду тях е и служител на реда. Атентатите...
Атаката заглушава
Днес, вместо да се занимаваме с президентските избори в Съединени американски щати, се занимаваме с кървища, с тероризъм. Това е почеркът на радикални кръгове и би трябвало да се направи разбор за какво офанзивата се случва тъкмо в този момент. Най-вероятно концепцията е да бъдат заглушени американските президентски избори и светът да приказва за гнет, а не за независимост и народна власт. Целта е наказване на канцлера Себастиан Курц, както във Франция, офанзивите са наказване за президента Еманюел Макрон. Тези радикални кръгове не са съгласни с метода, по който са ръководят Австрия и Франция, сподели още проф. Владимир Чуков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР