Става въпрос за грандиозна измама, става въпрос за милиарди. Това

...
Става въпрос за грандиозна измама, става въпрос за милиарди. Това
Коментари Харесай

Експерт за акцията на европрокуратурата: Разследва се грандиозна измама, става въпрос за милиарди

Става въпрос за грандиозна машинация, става въпрос за милиарди. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия енергийният специалист Красимир Манов във връзка следствието на европрокуратурата за злоупотреби при търговията с нездравословни излъчвания.

От години разнообразни неправителствени организации подават сигнали против такива действия, свързани с Ковачки. В България тази търговия е за милиард лв. годишно. Става въпрос за голямо укриване на въглеродни емиси. За да крият тези неща, те даже не издават фактури на физическите лица и по този метод се укрива активност, съобщи Манов.

Става въпрос за гигантска, грандиозна корупция и за един от най-приближените хора до властта през последните годни. Идва въпросът за какво тези неща са проспивани от българските институции през годините. Разковничето би трябвало да се търси в правосъдната система. Всички каузи там падат. Решенията се вземат от съда, само че зависи по какъв начин прокуратурата ще повдигне обвиняване. Става въпрос за голям чадър, акцентира енергийният специалист.

Всичко се разпределя в един кръг, добави той.

Ако институциите по веригата си правят работата, тази активност няма да може да бъде укривана, безапелационен е Красимир Манов.

По думите му укриването на тази активност съставлява национално изменничество.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР