Стартирана е обществената поръчка за доставката на 51 нови автомобила,

...
Стартирана е обществената поръчка за доставката на 51 нови автомобила,
Коментари Харесай

Търсят 51 нови автомобила за пътните управления в страната

Стартирана е публичната поръчка за доставката на 51 нови автомобила, предопределени за потребностите на Агенция „ Пътна инфраструктура “. Автомобилите са за регионалните пътни ръководства, които дават отговор за настоящото и зимното поддържане на близо 20 000 км републиканска мрежа, а със стартирането на тол системата през идната година на тях ще бъдат предоставени и редица други отговорности, свързани с поддържането на порталните рамки. Това оповестиха от Агенция "Пътна инфраструктура ".
Втората обособена позиция в публичната поръчка е за доставката на два високопроходими автомобила. Те са нужни за шофиране през зимата и при тежки метеорологични условия, когато би трябвало да може да се минава гладко и безаварийно през високопланински региони, през пресечени терени и т. н., което е невероятно да се реализира с автомобил, предопределен за градски условия.
През тази и предходната година са бракувани 117 транспортни средства, а над 65% от автомобилния парк на пътната администрация е над 10-годишен и това постанова неговото възобновяване.
Общата индикативната стойност на поръчката е 1 087 500 лева без Данък добавена стойност.
Кандидатите могат да подават офертите си до 17:30 ч. на 26 ноември т. г.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР