Стартираха снимките на най-вълнуващото приключенско риалити Игри на волята по

...
Стартираха снимките на най-вълнуващото приключенско риалити Игри на волята по
Коментари Харесай

Игри на волята се завръща с пети сезон

Стартираха фотосите на най-вълнуващото приключенско риалити Игри на волята по Нова. Тази година рекорден брой претенденти изявиха предпочитание за присъединяване в хитовото шоу. Над 8000 души се записаха в предварителните кастинги, само че единствено най-хубавите съумяха да стигнат до Арената и ще имат опция да се борят за огромната премия от 100 000 лв..

 

  „ Тази година имаме още повече и по-трудни борби. Неща, които феновете не са гледали и в четирите сезона досега. Стратегията ще бъде от основно значение този сезон. Ще тестваме оптимално до каква степен ще стигне волята на участниците ”, показа водещата Ралица Паскалева. „ И тази година не изневеряваме на традициите си във връзка с участниците и надграждаме. Те са доста забавни хора. Освен това самите тествания са станали много по-сложни от това, което сме привикнали да виждаме до момента “, добави другият водещ Димо Алексиев.

 

Тази година за първи път в историята на формата едни от най-атрактивните участници от предишния сезон бяха част от екипа, който търсеше и селектираше кандидатите за огромната премия. През пролетта Гого, Филип и Михаела организираха специфични кастинги, в които тестваха издръжливостта и дисциплината на кандидат-участниците.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР