Стартира записването за „Шарена ваканция“ в Асеновград. Детската лятна академия

...
Стартира записването за „Шарена ваканция“ в Асеновград. Детската лятна академия
Коментари Харесай

Започна записването на деца за безплатна лятна академия в Асеновград

Стартира записването за „ Шарена почивка “ в Асеновград. Детската лятна академия е предопределена за възпитаници и ще е с дълготрайност три месеца - от 01.07.18 година до 30.08.18 година Тя е с устременост за деца на възраст от 7 година до 13 година и е изцяло безвъзмездна. „ Шарена почивка “ в Асеновград тази година ще предложи на по-малките поданици разнородни интензивности. Плуване ще се организира на Градския басейн, а колоезденето – при базата на гребците в квартал Изток.
В Градска библиотека „ Паисий Хилендарски “ децата ще имат опцията да изразят своя гений в Арт работилница, фото кръжок, изобразително изкуство, работа с робота Финч и други. Ще бъдат прожектирани и подобаващи просветителни филми. Заявления могат да се подават от през днешния ден (01.06.18 г.) до 15.06.18 година, в това число, от 8:00 ч. до 17:00 ч. Документите ще се одобряват в офиса на Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетни и малолетни в общината. Той е ситуиран на улица „ Цар Иван Асен II” №9А, етаж 1, стая 3 (бившият Битов комбинат).
Самите заявки могат да бъдат открити на уеб страницата на Община Асеновград. Всяко дете има право да избере една или две от дейностите. Класирането в групите по занимания ще се реализира по реда на подаване на документите, а резултатите от него ще бъдат оповестени на уеб страницата на Общината.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР