Стартира подготовката за предстоящото 21-во издание на Международния фестивал за

...
Стартира подготовката за предстоящото 21-во издание на Международния фестивал за
Коментари Харесай

Кастинг за Международния фестивал за франкофонска песен „Златен ключ”

Стартира подготовката за идното 21-во издание на Международния фестивал за франкофонска ария „ Златен ключ ”-Пловдив , което ще се организира през лятото на 2024 година, оповестиха от Общината.

Като максимален музикален, песенен френски конгрес от този формат на Балканите, той има за цел и да открива млади гении, избрали френският език за изява.

В тази връзка „ Алианс Франсез “ в Пловдив афишира кастинг за асортимент на участници от цялата страна в границите на целия месец октомври под вещото управление на фестивалния сътрудник „ Арт Войс Център ” с музикален възпитател Румяна Иванова.

Всеки, който желае да взе участие в кастинга, следва да се свърже с „ Алианс Франсез “ или с „ Арт Войс Център ” за записване. Фестивалът „ Златен ключ “ се провежда годишно от Алианс Франсез в партньорство с Община Пловдив под мотото „ Празник на музиката ” и е с вход свободен. Вълнуващото събитие, основано във Франция през 1985 година от дългогодишния министър на културата Жак-Ланг, стартира своята история като формат, в който музиканти, фенове и експерти пеят и свирят свободно за лично наслаждение и за удоволствието на публиката.

По време на идния 21-ви Фестивал в Пловдив ще дойдат мениджъри от най-голямата франкофонска телевизия TV5Monde, които ще показват международната, културно-образователна, стрийминг платформа TV5MONDE plus. Платформата е безвъзмездна и дава достъп до сериали, френски филми, игрални и документални, педагогичен пособия за преподаватели и курсисти.

„ Една от задачите на визитата е да се реализира продан, защото представителите на TV5Monde биха желали да чуят и мнението на българските фенове и консуматори, значимо за усъвършенстването на наличието на платформата “, споделя шефът на Алианс Франсез, Теофана Брадинска-Ангелова .

TV5Monde е дълготраен и неизменим сътрудник при провеждането на Международния фестивал за франкофонска ария „ Златен ключ ” в Пловдив .

За контакт и записване:

Алианс Франсез – Пловдив, Ул. Драган Цанков № 34а
[email protected]
+359 32 63 13 42, +359 32 63 13 43

Арт Войс Център – Пловдив, Ул. Марин Дринов 2
[email protected]
087 642 8396 .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР