Стартира подготовката за поредното 21-во издание на Международния фестивал за

...
Стартира подготовката за поредното 21-во издание на Международния фестивал за
Коментари Харесай

Кастинг участие във Франкофонския фест

Стартира подготовката за следващото 21-во издание на Международния фестивал за франкофонска ария „ Златен ключ ”- Пловдив 2024.

Като максимален музикален, песенен френски конгрес от този формат на Балканите, с вход свободен, той има за цел и да открива млади гении избрали френският език за изява.

В тази връзка Алианс Франсез в Пловдив провежда кастинг за асортимент на участници от цялата страна в границите на месец Октомври под вещото управление на нашият Фестивален сътрудник „ Арт Войс Център ” с музикален възпитател госпожа Румяна Иванова.

Всеки който желае може да се свърже или с Алианс Франсез или с „ Арт Войс Център ” за записване. Фестивалът годишно се провежда от Алианс Франсез в партньорство с Община Пловдив и е под лабела „ Празник на музиката ”, извънредно завладяващо и позитивно зареждащо събитие, стартирано от Франция още през 1985 година от многократния Министър на Културата Жак-Ланг, когато музиканти, фенове и експерти пеят и свирят свободно за лично наслаждение и за удоволствието на публиката.

По време на този 21-ви Фестивал чакаме и наличието на мениджъри от най-голямата франкофонска телевизия TV5Monde, които ще представят  безплатната, международна, културно-образователна, стриминг платформа TV5MONDEplus.

Тя дава достъп до сериали, френски филми, игрални и документални, педагогичен пособия за преподаватели и курсисти. Това наличие ще бъде един добър продан, защото представителите на TV5Monde биха желали да чуят и мнението на българските фенове и консуматори, значимо за усъвършенстването на наличието, споделя шефът на Алианс Франсез, госпожа Теофана Брадинска-Ангелова. Тази телевизия е и неизменим сътрудник при провеждането на този друг и неповторим Фествал в Пловдив.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР