Стартира първият от шест семинара в рамките на проект Подобряване

...
Стартира първият от шест семинара в рамките на проект Подобряване
Коментари Харесай

Проведоха семинар във Велинград по проект -“Подобряване на координацията и диалога между полицията и ромското общество”

Стартира първият от шест семинара в границите на план „ Подобряване на координацията и разговора сред полицията и ромското общество ”, финансиран по стратегия „ Вътрешни работи ” на Норвежкия финансов механизъм 2014-2021г.
Прочетете още
Обучението се организира в интервала 02 октомври - 06 октомври в гр.Велинград, като присъединяване в него взеха 40 полицейски чиновници от Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР в страната. Лектори на срещата бяха представители на Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи, Групово дело ”Национална полиция ” и Столична дирекция на вътрешните работи. Основен преподавател и модератор бе контрольор Милорад Йорданов, а уредник контрольор Милен Минчев, и двамата от ГДНП. В края на събитието бяха връчени и документи на всеки от участниците.

В рамките на плана следва провеждането на още пет семинара, които ще се осъществят през месеците октомври  и ноември тази година.

Главна дирекция „ Национална полиция ” извършва план „ Подобряване на координацията и разговора сред полицията и ромското общество ”, финансиран по стратегия „ Вътрешни работи ” на Норвежкия финансов механизъм 2014-2021г. Съгласно активност 3.2. от плана „ Обучение на полицейски чиновници за предварителна защита и откриване на радикализация, принудителен екстремизъм и тирада на омразата, по-специално непосредствено ромската общественост ” ще бъдат проведени и извършени общо 6 тридневни семинари /обучения/ за не по-малко от 240 полицейски чиновници.

 

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР