Стартира електронното гласуване за седмите Годишни награди в туризма –

...
Стартира електронното гласуване за седмите Годишни награди в туризма –
Коментари Харесай

Започва електронното гласуване за Седмите годишни награди в туризма – 2022 г.

Стартира електронното гласоподаване за седмите Годишни награди в туризма – 2022.

Онлайн вотът ще дефинира носителите на призове в 10-те категории в състезанието на Министерството на туризма. Всеки може да гласоподава онлайн за един участник в границите на една категория (отчита се едно гласоподаване от всеки IP адрес), като може да се поддържа претендент от всяка категория.

Кандидатите, които са позволени до финалната фаза на състезанието и ще се борят за призове, са над 100, разпределени в 4 професионални, 4 художествени и 1 особено предопределена за българските общини. Голямата премия в категория „ Изборът на българите “ обичайно ще бъде избрана измежду всички туристически обекти, включени в „ 100-те национални туристически обекта “ и „ 50-те малко познати места “.

Може да гласувате за финалистите до 23:59 часа на 05.12.2022 година на , уеб сайтът е наличен и през уебстраницата на Министерството на туризма. Контролът ще бъде повишен, с цел да се минимизират опциите за смяна на електронния избор. Експертите ще наблюдават деликатно да не се позволява манипулиране и нерегламентирано генериране на гласове. Опитите за интервенция ще бъдат навреме регистрирани и ще повлияят отрицателно за класирането на съответния претендент.

Наградите ще бъдат връчени на публична гала на 13 декември. Победителите в Годишните награди в туризма ще получат статуетка, изобразяваща признака на хубостта на България и запазената марка на състезанието – българската роза и грамота.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР