Стартира електронното гласуване за осмите Годишни награди в туризма –

...
Стартира електронното гласуване за осмите Годишни награди в туризма –
Коментари Харесай

Варна с няколко номинации в Годишните награди в туризма

Стартира електронното гласоподаване за осмите Годишни награди в туризма – 2023. Онлайн вотът ще дефинира носителите на призове в 9-те категории в състезанието на Министерството на туризма.

Кандидатите, които са позволени до финалната фаза на състезанието и ще се борят за призове, са към 100, разпределени в 4 професионални, 4 художествени и обичайна огромна премия, която е в категория „ Изборът на българите “.

Варненска област взе участие с няколко номинации. Античната цитадела на нос Свети Атанас в Бяла и Туристическият комплекс " Ханът " вс. Неофит Рилски са с номинация в категория „ Туристическа атракция/обект/събитие за 2023 година “,

В категория „ Туристическа дестинация “ измежду номинираните са морският курорт Бяла - отлични условия за спокойна отмора с цялото семейство, Шкорпиловци - скритата перла на Северното Черноморие, и село Неофит Рилски.

Юртовият къмпинг " Наедно " в същото село в община Ветрино е с номинация в категорията „ Иновация за 2023 година ”.

Сред 16-те номинирани в категорията „ Изборът на българите ” е крепостта Овеч в Провадия.

Победителите ще бъдат избрани посредством онлайн гласоподаване, което продължава до 5 декември.Всеки може да гласоподава онлайн за един участник в границите на една категория (отчита се едно гласоподаване от всеки IP адрес), като може да се поддържа претендент от всяка категория. Контролът ще бъде повишен, с цел да се минимизират опциите за смяна на електронния избор. Експертите ще наблюдават деликатно да не се позволява манипулиране и нерегламентирано генериране на гласове. Опитите за интервенция ще бъдат навреме регистрирани и ще повлияят отрицателно за класирането на съответния претендент, акцентират от Министерство на туризма.

Годишните награди в туризмаще бъдат връчени на публична гала на 14 декември. Победителите ще получат статуетка, запазената марка на състезанието – българската роза,изобразяваща признака на хубостта на България и грамота.

Платформата на състезанието с опция за гласоподаване ще откриете.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР