Старшият американски сенатор и бивш кандидат за президент Джон Маккейн

...
Старшият американски сенатор и бивш кандидат за президент Джон Маккейн
Коментари Харесай

Джон Маккейн: Състоянието на рака ми е много сериозно

Старшият американски сенатор и някогашен претендент за президент Джон Маккейн разгласи пред CNN, че положението на рака му е " доста, доста съществено " и прогнозата на лекарите за здравето му не е по никакъв начин обещаваща.
" Някои споделят 3%, а други - 14%. Вие сами разбирате какъв брой отрицателна прогноза е това ", описа политика по отношение на възможностите си да преодолее рака на мозъка. Той обаче добави, че не счита да посреща диагнозата с горест, а да " отпразнува с признателност остатъка от прелестно изживяния си живот ".
Припомняме, че през юли 80-годишният Маккейн се подложи на интервенция за премахване на съсирек в лявото си око и се оказа, че тромбът е обвързван с примитивен мозъчен израстък, прочут като глиобластом. И макар че ветеранът посланик бе краткотрайно отхвърлен от Сената, с цел да се подложи на лекуване, той подаде специфична молба за позволение от докторите си да се прибере във Вашингтон (от Аризона - бел. авт) и да участва на гласуването в Конгреса за анулация на основни разпореждания на настоящата система за здравно обезпечаване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР