Старши треньорът Зинедин Зидан не бяга от отговорност за слабите

...
Старши треньорът Зинедин Зидан не бяга от отговорност за слабите
Коментари Харесай

Зидан: Готов съм да си тръгна още утре

Старши треньорът Зинедин Зидан не бяга от отговорност за слабите игри и резултати на Реал Мадрид. Напрежението ескалира в сряда, когато отборът отпадна от Леганес на 1/4-финалите за Купата на Испания. Отделно “лос меренгес ” са надалеч от Барселона в Ла Лига и им остана единствено Шампионската лига, където обаче ги чака Пари Сен Жермен. “Готов съм да си потегли още на следващия ден, в случай че усетя, че футболистите ми не схващат моите хрумвания ”, съобщи Зизу през днешния ден, представен от " Спортал ".

“Виждам обаче, че имам цялостната поддръжка на клуба, на президента и на тима - продължи французинът. - Чувствам се задоволително мощен, с цел да трансформира обстановката. Ако не се усещах по този начин, то щяхме да имаме проблем. Ще се измъкнем от тази обстановка, споделям ви го. Можем и да спечелим Шампионската лига. Ще сторим всичко по силите си в този шампионат. Ясно е какви са задачите до края на сезона. Футболистите се стараят да дават максимума от себе си, само че от време на време нещата не се развиват по метода, по който си очаквал. Ще продължим напред със същия възторг. Всеки може да мисли каквото си желае, само че аз ще се пробвам да се развъртвам като треньор и да върша нещата по-добре. ”
  “Онзи ден останах доста отчаян, тъй като не чаках такова нещо, само че това е футболът - върна се Зидан към издънката на “Сантиаго Бернабеу ”. - Никой обаче не може да ме откаже от това да продължа да се боря. Аз съм отговорен за това, че не спечелихме против Леганес. Изглежда, че не съм стимулирал задоволително тима. Трябва да излезем от тази рецесия с доста работа. Единствено успехите ще ни дадат мира. Можем да обърнем нещата в наша изгода. Досега се справяхме зле, само че пък и сътворихме някои хубави неща. Футболистите имат нужното успокоение да излязат от това състояние. Мислим единствено за това, което ни следва. Затова ни интересува единствено идната среща. Не бих трансформирал нищо от това, което взех като решения през акцията до момента. Пак бих излязъл със същите 11 против Леганес в реванша. Още преди начолото на сезона бях удовлетворен от състава, с който разполагам. Същото важи и в този момент. Живея ден за ден и не мисля какво ще се случи през идващия сезон ”.
Следващият мач на Реал е на следващия ден (събота) против Валенсия на “Местайя ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР