Старши треньорът Нико Ковач е щастлив от спечелването на Купата

...
Старши треньорът Нико Ковач е щастлив от спечелването на Купата
Коментари Харесай

Ковач: Това е венец на усилията ми през последните години

Старши треньорът Нико Ковач е благополучен от спечелването на Купата на Германия от водения от него Айнтрахт Франкфурт. Специалистът поздрави публиката на "орлите " след финала против любимеца Байерн Мюнхен, извоюван с 3:1 късно нощес.

"Това е животът. Щастлив съм поради тези невероятни почитатели, благополучен съм и за тима. Когато сме обединени, можем да реализираме всичко. Това е венецът на напъните ми през последните две и половина години. Миналия сезон пропуснахме шанса си, само че в този момент успяхме. Това е значимо за отбора като цяло. Имахме положително възприятие. Тъжен съм, че си потеглям, само че знам къде тъкмо отивам. Натрупах опит през тези прелестни две години и половина. Това, което постигнахме, е в действителност огромно. Напускам тим с огромни характери и положителни футболисти ", разяснява Ковач след финала.

От лятото експертът ще стартира работа в първенеца Байерн, където ще наследи опитния Юп Хайнкес. 73-годишният Хайнкес беше назначен отпред на баварците по време на сегашния сезон, заменяйки Карло Анчелоти.

От юни австриецът Ади Хютер ще бъде на кормилото на носителя на купата на Германия за 2018 година./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР