Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, разкри очакванията си

...
Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, разкри очакванията си
Коментари Харесай

Алегри: Милан ще се опитат да се реваншират срещу нас, но трябва да постигаме резултати

Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, разкри упованията си за съботното дерби против Милан. Специалистът бе на мнение, че мачът ще бъде извънредно тежък поради загубата на „ росонерите “ с 0:3 от Челси в Шампионската лига и ще излязат пределно стимулирани за триумф против „ биаконерите “.

Алегри обаче изрази вяра, че неговият отбор ще запише първия си триумф като посетител през сезона точно на „ Сан Сиро “.

„ Изправяме се против италианския първенец. Ще бъде още по-труден мач, тъй като те идват от тежка загуба в Лондон в Шампионската лига, тъй че на следващия ден ще се опитат да се реваншират. Въпреки това дуелът ще бъде страховит и имаме всички условия, с цел да се оправим добре. През този сезон нямаме победа като посетители и нека първата да бъде на следващия ден. В момента би трябвало да реализираме резултати. Загубихме пет точки против Салернитана и Монца. Изоставаме и би трябвало малко по малко да вършим стъпки напред. Сезонът е дълъг и най-важното е да имаш неизменност в резултатите. За да го създадем, ние се нуждаем от показване на високо равнище “, съобщи Алегри на днешната си конференция.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР