Старши треньорът на втородивизионния Оборище (Панагюрище) Ангел Славков заяви, че

...
Старши треньорът на втородивизионния Оборище (Панагюрище) Ангел Славков заяви, че
Коментари Харесай

Треньорът на Оборище: Готвя стратегия за селекция! Какво уволнение?

Старши треньорът на втородивизионния Оборище (Панагюрище) Ангел Славков съобщи, че не е осведомен за желание от страна на клубното управление за негова промяна. Славков направи коментара след известия в медиите, че управата на панагюрци търси нов ментор.

" От през вчерашния ден тимът е разхлабен във почивка след приключването на есенния дял от сезона. Футболистите ще се съберат на първа подготовка на 11 януари. Досега не е имало индикация за идна моя промяна. Бих могъл да разясня повече след диалог с ръководителите на клуба. Но до през вчерашния ден нямаше информация за сходно развиване, а в противен случай - готвеше се тактика за селекция. Само управлението може да вземе решение да бъде заменен треньора. Но те би трябвало да го потвърдят ", разяснява Славков.

Специалистът пое Оборище в средата на август на мястото на напусналия в посока Лудогорец (Разград) Георги Чиликов. Под управлението на Славков панагюрци изиграха много мощни срещи и бяха покрай сензационно елиминиране на българския първенец от шампионата за купата на България, само че изгубиха с 2:3 след продължения.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР