Старши треньорът на волейболния Нефтохимик 2010 Бургас Мартин Стоев даде

...
Старши треньорът на волейболния Нефтохимик 2010 Бургас Мартин Стоев даде
Коментари Харесай

Мартин Стоев: Излязохме от много трудна ситуация срещу Берое, в плейофите значение има само победата

Старши треньорът на волейболния Нефтохимик 2010 Бургас Мартин Стоев даде изявление пред клубния уебсайт след трагичния триумф с 3:2 гейма против Берое в първия мач сред двата отбора от четвъртфиналния плейоф в Националната волейболна лига (НВЛ).

Опитният експерт призна, че неговите ученици са " излезли от сложна обстановка " против старозагорци и акцентира още, че в тази на фаза на шампионата са значими само успехите.

" Играхме добре до 12:7 в първия гейм. После пристигна серията от сервиси на Спас Байрев и мачът се завърза. Смените проработиха и излязохме от доста сложна обстановка ", разяснява наставникът на бургазлии.

" Плейофите са други мачове, там няма значение резултатът по геймове, а единствено успеха. Иначе приключваш ", добави Мартин Стоев.

Четвъртфиналният конфликт сред съставите на Берое и Нефтохимик 2010 продължава с мач в зала " Иван Вазов " в Стара Загора във вторник (26 март) от 18:30 часа.

При нов триумф за първенците те ще се класират за полуфиналите в НВЛ, до момента в който победа за състава на Мирослав Живков ще изпрати серията в трети съдбоносен мач, който ще се организира в зала " Младост " в Бургас на 29 март (петък).



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР