Старши треньорът на волейболния Левски Николай Желязков вярва, че отборът

...
Старши треньорът на волейболния Левски Николай Желязков вярва, че отборът
Коментари Харесай

Николай Желязков: Левски има шансове срещу Монца

Старши треньорът на волейболния Левски Николай Желязков има вяра, че тимът има шансове да се опълчи на Монца в мач от четвъртфиналните на Challenge Cup.

" Сините " посрещат италианския отбор в зала „ Левски София ” на 9 януари от 19:30 часа.

" Отборът на Монца е формиран от изключителни състезатели - трима национални състезатели на Канада, Такахаши, втория разпределител на Бразилия. Това са мачове, които сигурно ще дадат опция на тези млади момчета опцията да играят с най-силните състезатели във волейбола. Така че, това е мач, в който ще можем да сверим до каква степен сме стигнали с тези момчета и този състав. Това е един от бонусите да играеш с такива мощни тимове и смисълът да играеш в евротурнирите. И второто нещо е, че аз постоянно съм бил от хората, които съм търсил да спечелвам и това не е изключение против Монца ", съобщи наставникът в изявление за клубната медия.

Реваншът в „ Арена ди Монца ” е на 17 януари от 20:00 часа българско време.

" Ще се опитаме да създадем всичко допустимо да спечелим най-малко нашата среща в София. Много ще бъде мъчно, няма какво да се лъжем, те са страховит състав. Но все пак, считам, че мачът е завършил когато съдията слезе от стола. Смятам, че имаме нашите достолепия, имали сме нашите мощни моменти във времето, когато аз съм бил треньор. Ако покажем най-хубавото си лице, имаме нашите шансове ", добави Желязков.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР