Старши треньорът на волейболния Хебър Драган Иванов говори за първи

...
Старши треньорът на волейболния Хебър Драган Иванов говори за първи
Коментари Харесай

Драган Иванов проговори за първи път след пристъпа си

Старши треньорът на волейболния Хебър Драган Иванов приказва за първи път, откакто в четвъртък вечер по време на 1/2-финалния конфликт за Купата на България против Нефтохимик Бургас.

Сега наставникът разкри, че се усеща по-добре, няма визия какво е станало и отдава случилото се на прекомерното напрежение.

„ Добре съм, към този момент всичко е наред. Не съм в болница. Прибрах се в Пловдив. Сега повеждам съвещания с лекари за обстановката. Не мога да си обясня какво се случи, очевидно напрежението от огромния залог ми повлия. Но мога да кажа, че към този момент се усещам доста добре “, съобщи той пред bgvolleyball.

„ Получи се същински празник в зала „ Васил Левски “. Но по-късно, на фона на такава страхотна организация, на фона на толкоз добър мач и от двете страни, близо един гейм време състезателите на двата тима трябваше да се занимават с моята персона. Безкрайно съм признателен на всички за съдействието и бързите реакции. Искам да изразя голямото си страдание за това, на което станаха свиделети феновете по малкия екран. Съжалявам също, че не съумях да си свърша работата с Хебър, и че случаят повлия на мача. Поднасям откровените си извинения на всички “, добави още Иванов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР