Старши-треньорът на ВК Хебър Камило Плачи сподели задоволството си от

...
Старши-треньорът на ВК Хебър Камило Плачи сподели задоволството си от
Коментари Харесай

Камило Плачи: Първият мач с Кнак е най-важен

Старши-треньорът на ВК Хебър Камило Плачи показа задоволството си от бързата и чист победа на " тигрите " с 3:0 над Ботев(Луковит). Пред " Марица " той показа и упованията си за идните два мача от Шампионската лига против белгийския Кнак Розеларе, които ще се изиграят на 16 и 17 февруари.

" Радостен съм от успеха и за някои от нещата, които свършихме на полето. Дадохме опция за изява на състезатели, които в предните дуели играеха по-малко - някои, тъй като не са добре физически, а други, защото не са добре механически сега. Преди няколко дни изиграхме тежък мач в Шампионска лига с поляците и по тази причина през днешния ден не беше доста елементарно, тъй като в предния мач се изразходихме и ментално и физически в огромна степен. Въпреки това против Ботев много понатиснах тима с цел да се подготвим добре в идните две срещи с Кнак от Белгия ", призна Плачи. Италианският експерт показа и упованията си за идните 2 мача с белгийския Кнак Розеларе от следващия кръг на Шампионската лига.

" Нека първо да забележим какво ще създадем и по какъв начин ще се представим в първия мач. Той е по-важният. Към момента имаме трима волейболисти с физически проблеми, които не упражняват към този момент 4-5 дни. Искам да видя в какво положение ще бъдат те за първия мач с Кнак и по-късно ще мислим по какъв начин да действаме ", съобщи Плачи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР