Старши-треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов изрази задоволството си от

...
Старши-треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов изрази задоволството си от
Коментари Харесай

Надиграхме Пирин, твърди Костадин Ангелов

Старши-треньорът на " Витоша " (Бистрица) Костадин Ангелов изрази задоволството си от представянето на тима при равенството 0:0 с " Пирин " от 9-ия кръг на Първа професионална футболна лига.

Мисля, че надиграхме " Пирин ". Ако продължаваме да играем по този начин, ще дойдат и успехите. Убеден съм в това. Най-важно беше да забележим смяна в тима. Липсваха доста тежките самостоятелни неточности, които вършим всеки мач. Важно е да напредваме в играта, а щом го вършим, ще дойдат и успехите. Доволен съм от мача, можем да бъдем по-уверени в нашите благоприятни условия. Това обаче би трябвало да се случи, като продължим да трупаме точки. Не ми хареса, че нямахме задоволително притежаване на топката, само че ще спра да го изисквам от футболистите, до момента в който не стартираме да бием, защото няма нужното успокоение. Липсваха Долапчиев, Садула, всички липсват в нашия отбор. Ние имаме страховит колектив и всеки един състезател е значим, разяснява Костадин Ангелов . Той разгласи, че шампионата е приоритет пред Купата на България. Новакът в елита излиза против " Литекс " за Купата.

Не се отхвърляме от Купата, само че при всички положения, ще сме съсредоточени в шампионата. Купата е част от нашето развиване, като чакам футболистите, които ще играят, да се показват по-добре, добави Костадин Ангелов . Чуйте още от него:

play pause stop mute unmute max volume / Костадин Ангелов Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР