Старши треньорът на Виляреал Унай Емери беше изключително щастлив след

...
Старши треньорът на Виляреал Унай Емери беше изключително щастлив след
Коментари Харесай

Емери след големия успех: Победихме Байерн Мюнхен и Ювентус, готови сме за всеки

Старши треньорът на Виляреал Унай Емери беше извънредно благополучен след класирането на ½-фианалите в Шампионската лига. „ Жълтата подводница “ отстрани тима на Байерн Мюнхен, откакто стигна до 1:1 в Германия, само че триумфа с 1:0 вкъщи се оказа решителен за класирането напред.

Двубоят на „ Алианц Арена “ вървеше към продължения, само че гол на Самуел Чуквуезе в 88-ата минута класира напред испанците.

„ Направихме доста неточности до тази 88-а минута. Те направиха една и ние продължаваме напред “, разяснява Емери след дуела.

„ За да постигнеш нещо, би трябвало да правиш значими неща и да победиш любимците. Този мач от 1/8-финалите против Ювентус ни вдъхна доста убеденост. На полуфиналите ще се опитаме да създадем условия, тъй че да имаме нашите шансове. Ливърпул са страховит тим и Бенфика също. Ще бъде страховит полуфинал “, продължи испанецът.

„ Чувството е неописуемо. Постигаме значими неща. Беше страховит мач, само че първият сподели доста за това по какъв начин ще реагираме през днешния ден (б.р. - вчера). Бяхме съвършени в отбрана. Когато вкарахме гола, той пристигна в доста сериозен миг, тъй като, когато Байерн вкара гол, те посочваха в други мачове, че могат да отбележат два или три “, сподели още Емери.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР