Старши треньорът на Вихрен (Сандански) Наджи Шенсой коментира изтегления жребий

...
Старши треньорът на Вихрен (Сандански) Наджи Шенсой коментира изтегления жребий
Коментари Харесай

Шенсой: Двубоят с Пирин е намигване от съдбата

Старши треньорът на Вихрен (Сандански) Наджи Шенсой разяснява изтегления чоп за Купата на България. На 1/16-финалите тимът от Сандански ще се изправи в югозападно дерби против Пирин (Благоевград).
 Наджи Шенсой: Пирин е любимец против Вихрен, само че и Марек беше в тази роля
Наджи Шенсой: Пирин е любимец против Вихрен, само че и Марек беше в тази роля

Опитният експерт е удовлетворен от жребия за Купата на България

" Изключително прелестно съм сюрпризиран от жребия, който ни изправя против моя някогашен тим Пирин (Благоевград). Наистина мигане от ориста. Надявам се до дуела нашият стадион да бъде подготвен, с цел да могат да дойдат доста повече от нашите почитатели и да ни поддържат ", разяснява Наджи Шенсой пред формалния уебсайт на Вихрен.

" Пирин не започва сезона по най-хубавия метод, само че в последните няколко мача навлезе във форма и завоюва 10 от 12 вероятни точки след три следващи победи и тъждество против Славия. Според мен Пирин се явява любимец в дуела против нас, само че... и Марек беше любимец в предходния кръг, само че ние ги отстранихме от шампионата ", добави още наставникът на санданчани.

" Двубоите за Купата нямат нищо общо с тези за състезание. Купата е шампионат, в който играеш един дуел и всичко се взема решение в него, до момента в който в шампионата имаш дълга конкуренция, с цел да стигнеш до края. Нека победи този тим, който заслужава повече триумфа и да стане прекрасен празник сред два стойностни тима ", приключи Шенсой.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР