Старши треньорът на ветераните на Спартак Варна Пламен Михов се

...
Старши треньорът на ветераните на Спартак Варна Пламен Михов се
Коментари Харесай

Треньорът на ветераните на Спартак: Съдията ни поряза срещу Витоша

Старши треньорът на ветераните на Спартак Варна Пламен Михов се оплака пред " Петел ", че съдиите са порязали съществено отбора му в полуфинала на държавното състезание против Витоша Бистрица. " Соколите " изгубиха с 0:3, а за противника цялостен мач игра някогашният министър председател Бойко Борисов.

" Работата беше предрешена. Още в 10-ата минута измисли един фаул на пеналта, на Гъргоров там му е силата и трансферира стената за 1:0. От там си пролича какво ще е отношението на рефера. През второто полувреме направихме контраофанзива, Стефан Дончев влезе в наказателното поле и го фаулираха. Дузпата беше над 100-процентова, само че съдията се почуди по какъв начин да излезе от обстановката и му подвигна жълт картон за симулация ", разкри Михов.

Той добави, че Спартак е имал съществени кадрови проблеми, до момента в който противникът е разполагал с над 20 души, огромна част от които някогашни звезди от " А " група.

" Ние бяхме без тримата ни съществени халхове - Велимир Иванович отпътува за чужбина, Радомир Тодоров е със разкъсан ахилес, а Свилен Иванов има болки в ахилеса. Отделно поради разнообразни контузии по време на мача излязоха Стефан Дончев и Антон Димитров. Общо взето се представихме почтено ", сподели още той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР