Старши треньорът на Верея Илиан Илиев очаква много тежки домакински

...
Старши треньорът на Верея Илиан Илиев очаква много тежки домакински
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Мачът със Септември е много важен, искаме добър резултат

Старши треньорът на Верея Илиан Илиев чака доста тежки домашен мач против Септември София в утрешния дуел сред двата отбора от 13-ия кръг на Първа лига.

Неделният конфликт започва в 17,15 часа на стадион „ Трейс Арена” в Стара Загора. Ако не сте на трибуните, можете да наблюдавате развиването му минута по минута в Gong.bg . Срещата ще върви в директно предаване още по DIEMA SPORT , онлайн на GONG PLAY , както и на честотите на Дарик радио .

"Предстои ни следващия сложен мач. Развитието на срещите ни дотук в шампионата потвърждава това. Септември играят добре като посетител и мача с Черно море е доказателство за това. Разполагат с бързи футболисти в предни позици ", стартира експертът.

"Срещата е доста значима за нас. Трябва да сме доста дисциплинирани и съсредоточени, и да не позволяваме неточности. Ще се опитаме да създадем добър мач и да стигнем до добър резултат ", продължи наставникът на Верея.

"За мача отпадат контузените Осман Балде, Костадин Слаев, Илия Мунин и Еркебулан Нургалиев и санкции Здравко Илиев. Илиян Йорданов към този момент тренира с останалите, само че към момента не сме решили дали ще го използваме в мача със Септември ", приключи Илиан Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР