Старши треньорът на Валенсия Марселино е доволен от реакцията на

...
Старши треньорът на Валенсия Марселино е доволен от реакцията на
Коментари Харесай

Марселино: Взехме си поуките от загубата от Ювентус

Старши треньорът на Валенсия Марселино е удовлетворен от реакцията на футболистите след неприятното начало на акцията в Шампионската лига.

Испанците стартираха с домакинска загуба от Ювентус с 0:2, само че нощес измъкнаха 0:0 при гостуването си на Манчестър Юнайтед във втория кръг в група " Н ".

" Мисля, че се представихме солидно през всичките 90 минути. Стигнахме до положителни положения пред тяхната врата, само че ни липсваше последния пас, малко повече акуратност в завършващата фаза. Със сигурност съм удовлетворен от работата, която свършиха момчетата на терена. Постигнахме тъждество като посетители против доста мощен тим като Манчестър Юнайтед, тъй че резултатът е добър за нас ", сподели Марселино.

" Най-хубавото беше реакцията на играчите след загубата в първата среща от Юве. Показахме, че сме си научили урока и можем да гледаме доста по-позитивно на оставащите ни четири срещи. Важното е, че не допуснахме леки неточности и играхме с доста дух и себераздаване ", добави той.

" През първото полувреме имахме благоприятни условия да отбележим, само че те имаха своите шансове след почивката. Двубоят можеше да приключи с наша победа, само че и домакините също можеха да завоюват ", добави наставникът на Валенсия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР