Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Николай Изов говори след днешното

...
Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Николай Изов говори след днешното
Коментари Харесай

Николай Изов: Правим всичко възможно, за да повдигнем нивото на българския футбол

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Николай Изов приказва след днешното съвещание на Изпълнителния комитет. Той изрази вяра, че взетите решения ще оказват помощ за развиването на родния футбол.

Изов е безапелационен, че всички хора в Изпълкома са напълно отдадени на концепцията " футбол " и разкри, че през днешния ден са отказали хонорарите, които предходното управление е получавало.

" Обсъдиха се много административни въпроси. Начертаха се съществени задания, които би трябвало да бъдат изпълнени през летните месеци. Надявам се, че решенията, които взехме, са задоволително правилни, с цел да се развива българският футбол. Взехме решения, които към момента не са осъществени, за участия в разнообразни планове за развиване на детско-юношеския футбол, както и планове за развиване на ученическия футбол. 



Министерството на младежта и спорта, Министерството на образованието и науката и Министерството на труда и обществената политика са позитивно настроени за бъдеща работа с Българския футболен съюз. Аз съм оптимист и към сегашния миг има определено служебно държавно управление, което ще вземе верните решения. С тези министерства организираме ежеседмични диалози. Надявам се тези планове да минат. Да бъдат ориентирани към финансово подкрепяне. 



Смятам, че и господин Иванов, и целият Изпълнителен комитет вършим всичко допустимо, с цел да повдигнем равнището на българския футбол. Надявам се откровено това да стане факт, другояче защо сме тук. Не сме платени, даже и през днешния ден отказахме хонорарите, които предходното управление получаваше. Изпълнителният комитет е напълно предан на концепцията " футбол ", сподели Николай Изов.
 Мъри Стоилов се появи в постройката на БФС
Мъри Стоилов се появи в постройката на БФС

Трябва да си възобновява лиценза
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР