Старши треньорът на Уругвай Диего Алонсо заяви, че е наясно

...
Старши треньорът на Уругвай Диего Алонсо заяви, че е наясно
Коментари Харесай

Селекционерът на Уругвай Диего Алонсо: Наясно сме с класата на Португалия

Старши треньорът на Уругвай Диего Алонсо съобщи, че е наясно със мощните страни на състава на Португалия, който е идващият противник на отбора му на международното състезание по футбол в Катар.

Алонсо обаче се надява, че урусите ще могат да повторят триумфа си от 2018 година, когато отстраниха " мореплавателите " с 2:1 на осминафиналите на международното в Русия.

" Мачът преди четири години беше изцяло друг. Ние имаме други играчи, те имат други играчи, тъй че няма доста благоприятни условия за паралели. Ясно е обаче, че ние желаеме да спечелим отново ", сподели Алонсо на конференцията преди дуела от група " Н ", представен от Ройтерс.

Уругвай стартира шампионата в Катар с тъждество 0:0 с Република Корея, до момента в който Португалия започва с победа с 3:2 над Гана. По тази причина Алонсо желае от футболистите си по-добра игра по отношение на предходния мач.

" Португалия има доста добър състав, с отлични състезатели. Разполагат и с превъзходен треньор, както и с доста опит. Това ги прави доста рисков противник. Но ние също имаме нашите оръжия. Ще се опитаме да спечелим, само че за тази цел се нуждаем от най-хубавата си игра ", сподели още Алонсо.

" Анализирахме мача с корейците. Знаем, че не бяхме задоволително положителни в него, не пресирахме задоволително. Трябва да променим това, тъй като бяхме малко мудни ", добави халфът на Уругвай Родриго Бетанкур.

" Мачът на следващия ден е съдбоносен и сме наясно, че би трябвало да спечелим. Това е нещото, което ще се опитаме да създадем. Ще бъде хубаво да повторим случилото се през 2018 година, само че не мислим за оня мач. Това е друга среща. За последните четири години футболът се промени доста. Сега се играе с доста повече скорост и футболистите са в още по-добра физическа форма. Португалия играе чудесно с топката, знае по какъв начин да употребява пространствата, по какъв начин да преодолява защитната линия, само че ние сме работили върху всичко това. Ще пробваме да използваме нашите оръжия, с цел да не могат да ни победят ", добави играчът на италианския Ювентус.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР