Старши треньорът на Уелс Роб Пейдж сподели очакванията си за

...
Старши треньорът на Уелс Роб Пейдж сподели очакванията си за
Коментари Харесай

Роб Пейдж преди 1/8-финала с Дания: Трябва да се съобразяваме с тях

Старши треньорът на Уелс Роб Пейдж показа упованията си за 1/8-финала на UEFA EURO 2020 против Дания. Според него "драконите " ще би трябвало да се преценяват във всяко едно отношение с "датския динамит " и достигнато на 1/8-финалите от страна на датчанинте не е инцидентно.

"Те не стигнаха до плейофите инцидентно. Пред нас е доста добър тим. Гледахме ги - Белгия трябваше да направи промени през второто полувреме, с цел да ги победи. Трябва да се съобразяваме с тях във всички области, в това число във връзка с физическата интензивност и скоростта на работа. Разбира се, това към момента е кулминационната точка и върхът в персоналната ми кариера. Това е предизвикателство, което ми доставя огромно наслаждение. Не е отговорност да бъдеш тук, а безспорна чест ", сподели той.

"Бейл не носи капитанската лента просто по този начин. Той е експерт, грижи се за себе си и има семейство. Страхотен е в съблекалнята, тук има другари. Не става въпрос за Гарет Бейл, а за всички нас дружно ", продължи експертът.

Мачът от 1/8-финалите Уелс - Дания е на следващия ден в Амстердам и ще стартира в 19:00 часа българско време.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР