Старши треньорът на ЦСКА - София Стойчо Младенов все още

...
Старши треньорът на ЦСКА - София Стойчо Младенов все още
Коментари Харесай

Стойчо Младенов с две дилеми за предстоящото дерби с Левски

Старши треньорът на ЦСКА - София Стойчо Младенов към момента не е изцяло наясно със стартовия състав за идното в неделя дерби с Левски, написа “Тема спорт ”.
 Нападател си потегля от “Армията ” през лятото Нападател си потегля от “Армията ” през лятото
Опитният ментор се колебае кои да са изпълнителите зад тила на централния нападател Кайседо и вляво на офанзивата. Сигурен за позицията си отдясно на офанзивата е Георги Йомов. Родният национал преодоля болките в дясната подбедрица, които изпитваше през предходната седмица, и ознаменува положителното си показване против Локо (Пловдив) във вторник с попадение. За поста отляво на аления авангард ще се избира сред трима футболисти - Вилдсхут, Гарсес и Кери. Нидерландецът бе корав титуляр на нея през есента, само че в последните две срещи бе оставен на аварийна пейка, а представянето на армейците не пострада от това решение.

Гарсес пък почувства неразположение и пропусна срещата с черно-белите, само че се чака да е на линия за дербито в неделя. Бразилското зимно попълнение остави положителни усещания с първите си изяви с аления екип, а против Ботев Враца (4:2) означи и дебютното си попадение. Срещу Локомотив отляво стартира Кери, който съвсем през целия сезон действаше зад нападателя. Твърде евентуално е той още веднъж да се завърне на тази позиция и по този начин изборът отляво да бъде ограничен до Вилдсхут и Гарсес.

Освен Кери другият вид за поста зад Кайседо е Карло Мухар. Хърватинът си партнираше с Юга и Жеферсон в центъра на терена против Локомотив и алената халфова линия функционираше добре. Най-вероятно в последната подготовка на ЦСКА в събота Младенов ще реши дали да заложи на по-дефанзивен метод с Мухар, или по-офанзивен с Кери зад нападателя. Ирландецът е сигурен титуляр, само че съмнението е за позицията му на терена. В групата на ЦСКА - София ще се завърне Тибо Вион.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР