Старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев даде мнението си след

...
Старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев даде мнението си след
Коментари Харесай

Белчев: Не съм се заблуждавал, че сме перфектни


Старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев даде мнението си след загубата на своя отбор от Монтана с 2:3 в контролна среща, играна на " Армията ".

" Добре е, че видяхме слабостите в нашата игра, не съм се заблуждавал, че сме съвършени. Но, уповавам се до началото на шампионата да почистим някои елементи от играта… Надявам се да сътворяваме доста положения и да ги вкарваме. Тези играчи, които предходната година играха до последно, са физически подготвени на 100%, на новите футболисти ще им би трябвало малко игрова процедура и физически би трябвало да наваксат, само че би трябвало да се оправяме.

Играчите, които не са взели присъединяване, имат леки болежки, само че се надявам до неделя, когато ще подновим тренировки, да бъдат възобновени. Като цяло, на 90% съм избистрил състава. Надявам се до втория мач да почистим някои елементи ", сподели треньорът.

Белчев разяснява и идния дуел с ЦСКА 1948 - " Мач като мач. Нищо по-различно от това с кой играем. Във всеки един мач футболистите на ЦСКА-София би трябвало да подхождат по еднакъв метод, нямаме право да си избираме имена и съперници, да се съобразяваме… В никакъв случай не подценяваме нито един тим и по този начин би трябвало да бъде ", сподели наставникът.
Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР