Старши треньорът на ЦСКА - София Саша Илич дозира много

...
Старши треньорът на ЦСКА - София Саша Илич дозира много
Коментари Харесай

Саша Илич редува интензитета на тренировките на ЦСКА - София

Старши треньорът на ЦСКА - София Саша Илич дозира доста деликатно натоварванията по време на първия стадий на зимната подготовка. Той редува интензитета на заниманията на своя отбор, като възпитаниците му упражняват двуразово през ден, а в останалите дни се готвят по един път.

Днес  " алените " се събират въз основата в Панчарево сутринта, когато на две групи ще извършват физически извършения, а в 15:30 часа ще имат игри с топка. Вчера пък отборът организира единствено едно занятие в 12:30 часа, което се състоеше от повече бегови задачи. Както е известно, за кондиционната подготовка на  " алените "  се грижи сърбинът Дарко Обрадович, напомня " Тема спорт ".
 ЦСКА - София за гений: Вярваме, че е подготвен да се потвърди, а по-късно да е с решителна роля за ЦСКА ЦСКА - София за гений: Вярваме, че е подготвен да се потвърди, а по-късно да е с решителна роля за ЦСКА
Вторият стадий от подготовката на ЦСКА - София стартира на 16 януари, когато тимът идва в турския курорт Белек. Там Илич ще почиства игровия образ на състава си. В югоизточната ни съседка " алените " ще изиграят общо 6 контроли.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР