Старши треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро призна, че не

...
Старши треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро призна, че не
Коментари Харесай

Ел Маестро: Знаех, че Десподов ще вкара петата дузпа

Старши треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро призна, че не е останал удовлетворен от представянето на неговия тим в реванша с латвийския „ Рига “ от първия прелиминарен кръг на Лига Европа. След успеха с 1:0 в първия мач, през вчерашния ден „ алените “ трябваше да изстрадат класирането за идната фаза след драма с дузпи в реванша.

„ Със смесени усеща съм след дуела. Щастлив съм само поради класирането в идващия кръг. Можехме да играем по-добре, чаках да вкараме гол и да улесним нещата, само че не се получи. „ Рига “ сподели, че е мощен тим, футболистите им играха по същия метод, както в първия мач. След аления картон на Тиаго те си повярваха, че могат да ни отстранят ", показа той, представен от БНР.

" Хората мислят, че дузпите са лотария, само че това не е по този начин. „ Рига “ упражняваха дузпи в продължение на един час, само че това не им оказа помощ. Дузпи не се упражняват. Важно е да знаеш, че разполагаш с петима футболисти, на които можеш да разчиташ. Аз знаех, че Десподов ще вкара последната дузпа, по тази причина му я дадох да я бие ", разкри Ел Маестро.

В идната фаза противник на ЦСКА-София ще е австрийският „ Адмира Вакер “. /24chasa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР