Старши треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич отново потвърди, че червените

...
Старши треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич отново потвърди, че червените
Коментари Харесай

ЦСКА-София на крачка от втори входящ трансфер

Старши треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич още веднъж удостовери, че " алените " водят договаряния с двама футболисти, които могат да бъдат привлечени в околните няколко дни.

" Поздрявявам всички почитатели на ЦСКА. Доволен съм и от резултата, и от играта. На този стадий от подготовката и тежките тренировки. Всички футболисти получиха еднообразно натоварване. Доволни сме. Резултатът няма по какъв начин да ме заблуди. Нито аз съм подобен треньор, нито моите футболисти са такива. Те знаят какво да вършат. Това е първа контрола и макар тежките тренировки показахме положителни неща. Имахме положителни условия за подготовка в Турция. Можехме да работим по всички съставни елементи - физически и тактически ", сподели Крушчич пред " Дарик " радио след успеха с 4:0 над Каспий.

" Чорбаджийски и Джеси са част от тима. Всички футболисти получиха еднообразно време за игра. Разделихме тима на две и те играха в две полувремена. Всичко зависи от играчите. Бикел работи доста добре, няма никакви проблеми. Водят се договаряния с двама играчи за входящи прехвърляния. Надявам се най-малко един от тях да пристигна и прехвърлянето е близо, само че го пазим в загадка ", добави експертът по отношение на прехвърлянията в отбора. Ако той бъде сбъднат, то това ще е второто ново зимно попълнение на отбора след пристигналия от Дунав Ахмед Ахмедов.
" Важно е да направя добре подготовката, тъй като моите футболисти ще знаят какво ще изисквам от тях на терена. Това ще улесни нещата. Те знаят какво да вършат на терена и имаме спокойствието да работим ", съобщи в умозаключение Крушчич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР